Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Rittal VX25 Ri4Power 185 mm en ISV

Rittal VX25 Ri4Power 185 mm en ISV



VX25 Ri4Power: ideale integratie van systeemtechniek voor stroomverdeling

Met het nieuwe VX25-kastsysteem van Rittal kunnen laagspanningsinstallaties en installatieverdelers eenvoudig en veilig volgens IEC 61439 worden geproduceerd. Installatiebouwers kunnen met het railsysteem “VX25 Ri4Power 185 mm” centrale en compacte energieverdelingen met een nominale stroom tot 2.100 A perfect opbouwen. De VX25 Ri4Power ISV kan bovendien in een handomdraai als installatieverdeler voor de gebouwentechniek in de VX25 worden geïntegreerd.



VX25 Ri4Power 185 mm is de systeemtechniek voor de productie van veilige laagspanningsinstallaties of energieverdelers met typegoedkeuring volgens NEN-EN-IEC 61439. De techniek is ideaal te integreren in het nieuwe VX25-kastsysteem van Rittal. Gestandaardiseerde inbouwsets voor elke kastbreedte vergemakkelijken de montage door de opbouw zonder boren. Met de inbouwsets kunnen de overige systeemcomponenten van beide systemen eenvoudig en snel worden geïntegreerd. 



Door het ingekapselde ontwerp en het gebruik van componenten voor gebruikersonafhankelijk scheiden en schakelen voldoet het systeem VX25 Ri4Power 185 mm aan de hoogste veiligheidseisen. Geteste adaptertechnologie maakt een eenvoudige montage van compacte vermogensschakelaars mogelijk. Het 185mm-systeem is eenvoudig samen te stellen dankzij de eenvoudige productselectie en de Rittal Power Engineering-software.



De VX25 is ook voorbereid voor de VX25 Ri4Power ISV-modulen voor het opbouwen van installatieverdelers in de industriële gebouwentechniek. Rittal levert speciale inbouwsets die een eenvoudige montage van de opbouwmodulen in de kast mogelijk maken. De opbouw vindt plaats volgens de norm NEN-EN-IEC 61439 en heeft een typegoedkeuring. Met de geteste combinatie van het kastsysteem VX25 en modulen zijn hoge beschermklassen mogelijk. Voor bijzonder zware omgevingen kan de installatieverdeler ook worden geïntegreerd in de roestvaststalen standaardkasten VX25. De Rittal Power Engineering-software maakt een eenvoudige en snelle configuratie van de modulaire opbouw mogelijk.



Hierdoor kunnen de vele systeemvoordelen van het vloerstaande kastsysteem VX25 ook voor de productie van geteste laagspanningsinstallaties en installatieverdelers worden benut. Het nieuwe vloerstaande kastsysteem VX25 van Rittal biedt installatiebouwers duidelijke meerwaarde door de efficiënte engineering, snelle montage en het hoge veiligheidsniveau.